woensdag 6 april 2011

Afgelopen...

...weekend helaas niet kunnen fietsen, wat errug jammer was, want vooral zaterdag was het schitterend mooi weer, al waaide het wel hard. Maar ja, vriend Babber had wat bedacht natuurlijk, er moesten klinkers gehaald worden voor de bestrating bij zijn nieuwe woning. Nou, zoals gezegd het weer zat mee! Ik moet zeggen het schoot ook wel lekker op hoor, behalve het moment waarop zijn auto door z'n hoeven zakte. Nou ja en zondag was het ook wel aardig, veel minder wind en ook nog een lekkere temperatuur, maar aangezien Maaike de zaterdag al had gewerkt, was het ook wel even lekker om de hele dag met z'n 2en te hebben.
Wel is in het weekend besloten om een weekendje weg te gaan met de familie. Het duurt nog even hoor, waarschijnlijk het weekend van 2 juli maar heb er nu al zin in! We gaan ook niet heel erg ver weg we zitten dan als het goed is in Wijster. Waarom ik er dan zoveel zin in heb? Nou, het plekje waar we zitten is slechts op 4km afstand van de vaste MTB route van Dwingeloo. Deze route nog nooit gefietst, maar met 3 en een halve mtb'er in de familie moet het vast en zeker lukken om de route in het weekend in elk geval 2 keer te fietsen. Wellicht dat we de route van Ruinen ook nog even doen, maar ik lees daar geen goede verhalen over op internet, erg veel wortels en gestuiter en laat dat nou precies het gene zijn waar ik een bloedhekel aan heb.
Veel zin in dus, maar goed het is nu ook weer niet zo dat het om mijn part morgen al zover moet zijn hoor, komen vast in de tussentijd nog vele mooie MTB rondjes in de bossen van Beetsterzwaag en Appelscha (komende weekend) aan. Havelte is ook niet ver weg trouwens, wellicht pikken we die ook eens even mee. Laat de lente maar komen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten